Over ons

EC HELPDESK

 

Toen Rudy Corten bijna 3 decennia terug zich vestigde in het Spaanse Torrevieja en besloot om zich te specialiseren in het aanbieden van verzekeringen mag hij zeker als één van de Nederlandstalige pioniers aan de Costa Blanca worden beschouwd.

 

Toen hij op het eind van de jaren negentig het kantoor van Armand Schautteet overnam werd het meteen één van de belangrijkste kantoren in zijn genre aan de ganse Costa Blanca.

 

Met velen zijn zij die in al die jaren - in hun eigen taal - werden geholpen in toch wel belangrijke fases van hun leven zoals aankoop van een Spaans eigendom, bij gezondheidsproblemen maar ja, ook bij een huwelijk in Spanje, maar  spijtig genoeg ook bij  echtscheiding of overlijden.  EC HELPDESK is fier dat ze al die tijd een zéér gepersonaliseerde service aan zijn klanten kon aanbieden en er waren op die momenten dat de klant ze nodig had, privé of zakelijk.

 

Ons team

Rudy Corten

Lag aan de basis van het kantoor en is een aanspreekpunt voor de meeste van Uw vragen

rudy@ec-heklpdesk.com

+34 965 70 51 09

Veronica Elmer Acklin, levenspartner van Rudy, verantwoordelijk schaderegeling en boekhouding

vero@ec-helpdesk.com

+34 652 08 16 14

Heidi Corten

Als dochter van Rudy telt zij ondertussen ook al meer dan 15 jaar ervaring.

heidi@ec-helpdesk.com

+34 617 39 11 98

Estefano Triviño-Elmer,          zoon van Veronica, Spaans, en dus ideale persoon  voor alle contacten met administraties.

estefano@ec-helpdesk.com

+34 663 38 37 92

administratief medewerkster